Historien om Safety krogkappen 

En dag i forsommeren 2010 sad jeg i vores lille båd og nød det fantastiske vejr på Øresund. Med mig var min søn, hans datter og et par af hendes veninder. Vi var ved at gøre grejet klar til at hive en masse fisk op, og mit barnebarn var ved at vise sine veninder hvordan man bandt pirkene på linen. Desværre var hun ikke særlig rutineret i netop denne disciplin, så efter en uheldig bevægelse sad hun pludselig med den ene krogspids dybt begravet i pegefingeren. Stor gråd og ståhej. Spidsen var trængt så langt ind, at modhagen var kommet under huden, og da vi forsøgte at trække den ud, blev vi mødt med så mange højlydte protester, at vi måtte opgive at få den ud. En hurtig tur i havn, far og datter babu-babu til skadestuen, og så var den dag ødelagt.
Denne episode fik mig til at tænke på, om der fandtes en dims til at beskytte sarte pigefingre i den situation. Da jeg aldrig havde set noget i butikkerne, besluttede jeg, at det måske var et problem jeg kunne løse. Min søn har en plastikfabrik med mulighed for at producere dimsen; jeg skulle blot have idéen til hvordan den skulle udformes. På nettet fandt jeg et par produkter der angiveligt skulle løse problemet, men deres udformning var så dårlig, at jeg var klar over, at det kunne jeg gøre bedre. Dimsen skulle for det første beskytte krogen, den måtte ikke indebære en risiko, når man skulle tage den af, den skulle forhindre, at krogene filtrede sig sammen i grejkassen, den måtte ikke falde af når man rodede i kassen, og den skulle være så sikker, at man kunne gå med trekrogene i lommen. Den skulle også produceres i så mange størrelser der var nødvendige for at sikre alle gængse krogstørrelser i kassen, for var der bare én krog uden beskyttelse, var der også en risiko for at stikke sig.
Efter noget arbejde på tegnebrættet var idéen færdigudviklet, vi fik fremstillet prototyper, og indsendt patentanmeldelse. De par forhandlere vi kontaktede så straks idéen med at beskytte fingre, beskytte krogen og løse problemerne med at krogene filtrer sig sammen i kassen. De var meget positive, så vi fik fremstillet en produktionsform, og er nu klar til at markedsføre produktet.